Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

1. Ταυτότητα της Εταιρείας - Ιστορικό

 
 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

CONVERT  Computers

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Πούλιος  Παύλ.  Στέργιος

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός  Α.Π.Θ.

MSc Οργ. Πληροφορικής & Επικοινωνιών Δ.Π.Θ.

Μαρμαγκιώλη  Αν.  Αγγελική

Οικονομολόγος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Π. Μελά 11, Τ.Κ. 62123,  Σέρρες

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

23210-98222

FAX

23210-98223

e-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Η CONVERT ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με σκοπό να παρέχει Ολοκληρωμένες Μηχανογραφικές Λύσεις (Hardware & Software) σε συνδυασμό με την Παροχή Υπηρεσιών Υψηλής Ποιότητας (Εκπαίδευση & Υποστήριξη). Στόχος της είναι να αποτελέσει μία αυτοτελή εμπορική εταιρία που θα δώσει το δικό της στίγμα στον ιδιωτικό και δημόσιο επαγγελματικό κόσμο. Μετά από δέκα (10) έτη λειτουργίας, συγκαταλέγεται μέσα στις τρεις (3) μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στο Νομό Σερρών.

 

2. Δραστηριότητες

 Η CONVERT ξεκίνησε με σκοπό να καλύψει σταδιακά τους επαγγελματικούς τομείς που κατεξοχήν έχουν ανάγκη μηχανογράφησης. Έτσι, μέχρι σήμερα, έχει δραστηριοποιηθεί και είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις στους παρακάτω τομείς :

 • SERVICE H/Y
 • ΔΙΚΤΥΑ  Η/Υ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ( LAN, WAN, Ασύρματες λύσεις δικτύωσης)
 • ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ
 • ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 • OFFICE AUTOMATION (Αυτοματισμοί Γραφείου)
 • MULTIMEDIA (Πολυμέσα Επικοινωνίας)
 • VPN - VirtualPrivateNetwork (Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα)
 • ERP - Enterprise Resource Planning
 • HRM - Human Resource Management
 • CRM - Customer Relationship Management (Πρόγραμμα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων)
 • Embedded Devices (PDAS, PDTS, WEB TABLETS)
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Προσωπικού, Διαχειριστών Δικτύων, Custom Εφαρμογών)
 • Internet Services
 • Τηλεφωνικά Κέντρα
 • Μηχανές γραφείου (Fax - Φωτοαντιγραφικά κ.ά)

 

3.1 Ανθρώπινο Δυναμικό   

          Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας απαρτίζεται από πέντε (5) εξειδικευμένα στελέχη υψηλής κατάρτισης, που της δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβει την οργάνωση μηχανογράφησης και των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων. Η εμπειρία και το know how των ανθρώπων της καλύπτει το φάσμα των βασικών Λειτουργικών Συστημάτων (Windows 98/2000/XP/Vista/7, Windows Server, Novell) και δεκάδων εφαρμογών λογισμικού.

 

3.2 Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

          Η εταιρία είναι εγκατεστημένη σε γραφεία 120τμ που βρίσκονται σε κτίριο της οδού Π. Μελά αρ.11, στην πόλη των Σερρών. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και δίκυκλα, προκειμένου να εξυπηρετεί με ταχύτητα και να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της όποτε χρειαστεί.  Ο εξοπλισμός της σε Software και Hardware είναι άρτιος και συνεχώς ανανεώσιμος. Το τοπικό δίκτυο  που εξυπηρετεί τις εσωτερικές ανάγκες της εταιρίας υλοποιείται με ταχύτητα 1000Mbps, γραμμή ADSL static και πλήρες τηλεφωνικό κέντρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

      Το τμήμα υποστήριξης της εταιρίας διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα (ειδικούς tester για διάφορα περιφερειακά) για την διάγνωση και επιδιόρθωση βλαβών σε Η/Υ και σε δίκτυα καθώς και μια μεγάλη Βάση Δεδομένων με ιστορικό βλαβών για γρήγορη αναζήτηση και επίλυση των προβλημάτων. Όλα αυτά πλαισ  από έναν κεντρικό SERVER με WINDOWS 2008 small business και προγράμματα που εκτελούνται μέσω του server, (FAX server, Exchange server, SQL server) που δίνει την δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης και αυτοματοποίησης πολλών διαδικασιών.
Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρίας χρησιμοποιεί πλατφόρμα E.R.P. ( ENTERPRISE RESOURCE PLANNING) για τον καλύτερο γενικό έλεγχο της.  

 

 3.3 Επένδυση στο μέλλον

         Από την ίδρυσή της, σκοπός της ήταν και παραμένει, να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες εταιρείες πληροφορικής, επενδύοντας σημαντικά στο προϊόν του επόμενου αιώνα: την Υπηρεσία.
Όπως είναι δεδομένο, τα προϊόντα της πληροφορικής διαφέρουν από όλα τα άλλα σε ένα σημείο : την Υποστήριξη που χρειάζονται μετά την πώληση. Λόγω της ταχύτητας που αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο αυτό, και των πολυσύνθετων λογισμικών που χρειάζονται οι Η/Υ για να λειτουργήσουν, είναι απαραίτητη η συνεχής σπουδή και επαγγελματική ενασχόληση για να ανταπεξέλθει κανείς στα διάφορα χειριστικά, τεχνικά ή άλλα προβλήματα. Και οι πιο ενημερωμένοι χρήστες ζητούν κάποτε επαγγελματική βοήθεια.
          Η CONVERT δούλεψε πολύ για να μπορεί να δώσει εξετάσεις σε όλα. Και μέχρι στιγμής τις έχει περάσει. Κύρια επιβεβαίωση, η επιδοκιμασία των πελατών της. Η CONVERT εξασφαλίζοντας για τον εαυτό της Υποστήριξη από τους ίδιους τους προμηθευτές- κατασκευαστές είναι σε θέση να προσφέρει με τη σειρά της τις βέλτιστες Υπηρεσίες στη δική της πελατειακή βάση. Τα τμήματα υποστήριξης Software & Hardware της εταιρείας βρίσκονται σε θέση να απαντήσουν άμεσα στις κλήσεις των χρηστών για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Γιατί η εξειδίκευσή, της επιτρέπει να δίνει λύσεις αλλά και προτάσεις σε ότι πρέπει να έχει μία σωστά μηχανογραφημένη επιχείρηση.

Η CONVERT βρίσκεται σε όλες τις περιπτώσεις στο πλευρό των πελατών της και αποδεικνύεται ο καλύτερος και ο πιο απαραίτητος συνεργάτης, αφού παρέχει τις ζητούμενες Υπηρεσίες άμεσα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα.