Αρχική > Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Ιστορικό

Η CONVERT ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με σκοπό να παρέχει Ολοκληρωμένες Μηχανογραφικές Λύσεις (Hardware & Software) σε συνδυασμό με την Παροχή Υπηρεσιών Υψηλής Ποιότητας (Εκπαίδευση & Υποστήριξη).

Στόχος της είναι να αποτελέσει μία αυτοτελή εμπορική εταιρία που θα δώσει το δικό της στίγμα στον ιδιωτικό και δημόσιο επαγγελματικό κόσμο. Μετά από 15 έτη λειτουργίας, συγκαταλέγεται μέσα στις τρεις (3) μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στο Νομό Σερρών.

Δραστηριότητες

 Η CONVERT ξεκίνησε με σκοπό να καλύψει σταδιακά τους επαγγελματικούς τομείς που κατεξοχήν έχουν ανάγκη μηχανογράφησης. Έτσι, μέχρι σήμερα, έχει δραστηριοποιηθεί και είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις στους παρακάτω τομείς:

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας απαρτίζεται από πέντε (5) εξειδικευμένα στελέχη υψηλής κατάρτισης, που της δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβει την οργάνωση μηχανογράφησης και των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων. Η εμπειρία και το know how των ανθρώπων της καλύπτει το φάσμα των βασικών Λειτουργικών Συστημάτων (Windows 98/2000/XP/Vista/7/8/10, Windows Server, Novell) και δεκάδων εφαρμογών λογισμικού.

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

 Η εταιρία είναι εγκατεστημένη σε γραφεία 120τμ που βρίσκονται σε κτίριο της οδού Π. Μελά αρ.11, στην πόλη των Σερρών. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και δίκυκλα, προκειμένου να εξυπηρετεί με ταχύτητα και να βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της όποτε χρειαστεί.  Ο εξοπλισμός της σε Software και Hardware είναι άρτιος και συνεχώς ανανεώσιμος. Το τοπικό δίκτυο  που εξυπηρετεί τις εσωτερικές ανάγκες της εταιρίας υλοποιείται με ταχύτητα 1000Mbps, γραμμή ADSL static και πλήρες τηλεφωνικό κέντρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Το τμήμα υποστήριξης της εταιρίας διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα (ειδικούς tester για διάφορα περιφερειακά) για την διάγνωση και επιδιόρθωση βλαβών σε Η/Υ και σε δίκτυα καθώς και μια μεγάλη Βάση Δεδομένων με ιστορικό βλαβών για γρήγορη αναζήτηση και επίλυση των προβλημάτων. Όλα αυτά πλαισιώνονται  από έναν κεντρικό SERVER με WINDOWS 2016 Server και προγράμματα που εκτελούνται μέσω του server, (FAX server, Exchange server, SQL server) που δίνει την δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης και αυτοματοποίησης πολλών διαδικασιών.


 Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρίας χρησιμοποιεί πλατφόρμα E.R.P. ( ENTERPRISE RESOURCE PLANNING) και CRM για τον καλύτερο γενικό έλεγχο της.  

Επένδυση στο μέλλον

Από την ίδρυσή της, σκοπός της ήταν και παραμένει, να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες εταιρείες πληροφορικής, επενδύοντας σημαντικά στο προϊόν του επόμενου αιώνα: την Υπηρεσία.
Όπως είναι δεδομένο, τα προϊόντα της πληροφορικής διαφέρουν από όλα τα άλλα σε ένα σημείο : την Υποστήριξη που χρειάζονται μετά την πώληση. Λόγω της ταχύτητας που αλλάζουν τα πράγματα στο χώρο αυτό, και των πολυσύνθετων λογισμικών που χρειάζονται οι Η/Υ για να λειτουργήσουν, είναι απαραίτητη η συνεχής σπουδή και επαγγελματική ενασχόληση για να ανταπεξέλθει κανείς στα διάφορα χειριστικά, τεχνικά ή άλλα προβλήματα. Και οι πιο ενημερωμένοι χρήστες ζητούν κάποτε επαγγελματική βοήθεια.

Η CONVERT δούλεψε πολύ για να μπορεί να δώσει εξετάσεις σε όλα. Και μέχρι στιγμής τις έχει περάσει. Κύρια επιβεβαίωση, η επιδοκιμασία των πελατών της. Η CONVERT εξασφαλίζοντας για τον εαυτό της Υποστήριξη από τους ίδιους τους προμηθευτές- κατασκευαστές είναι σε θέση να προσφέρει με τη σειρά της τις βέλτιστες Υπηρεσίες στη δική της πελατειακή βάση. Τα τμήματα υποστήριξης Software & Hardware της εταιρείας βρίσκονται σε θέση να απαντήσουν άμεσα στις κλήσεις των χρηστών για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Γιατί η εξειδίκευσή, της επιτρέπει να δίνει λύσεις αλλά και προτάσεις σε ότι πρέπει να έχει μία σωστά μηχανογραφημένη επιχείρηση.

Η CONVERT βρίσκεται σε όλες τις περιπτώσεις στο πλευρό των πελατών της και αποδεικνύεται ο καλύτερος και ο πιο απαραίτητος συνεργάτης, αφού παρέχει τις ζητούμενες Υπηρεσίες άμεσα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα.

Συνεργάτες

Η CONVERT είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας SINGULARLOGIC με τον τίτλο SingularLogic Authorized Reseller.

Η CONVERT είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας CPI με τον τίτλο OKI Partner.

Η CONVERT είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας EPSILON-NET με τον τίτλο Epsilon Gold Partner.

Επίσης η CONVERT συνεργάζεται με τις εταιρείες OKTABIT, INFOQUEST, ALTEC SOFTWARE, ΙΑΣΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ καθώς και με πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες του ελληνικού χώρου, ώστε να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.